Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Размер

BIBS

BIBS

Създадена през 1978 г., BIBS е първокласна датска марка за новородени, малки деца и техните родители. Марката е известна с емблематичната залъгалка „Colour“, към която се присъединяват  много нови дизайни на биберони и продуктови категории. Днес BIBS присъства на над 90 пазара по целия свят и се продава в повече от 10 000 магазина. Всички продукти са внимателно проектирани в централата ни в Nordhavn, Дания.BIBS се ангажира да предлага устойчиво произведени, оригинални, безопасни и естетични продукти. Марката произвежда, тества и сертифицираме според най-високите стандарти на пазара, за да гарантира продукти с най-добро качество за клиентите сии .

BIBS

BIBS Изображение

Създадена през 1978 г., BIBS е първокласна датска марка за новородени, малки деца и техните родители. Марката е известна с емблематичната залъгалка „Colour“, към която се присъединяват  много нови дизайни на биберони и продуктови категории. Днес BIBS присъства на над 90 пазара по целия свят и се продава в повече от 10 000 магазина.

Всички продукти са внимателно проектирани в централата ни в Nordhavn, Дания.BIBS се ангажира да предлага устойчиво произведени, оригинални, безопасни и естетични продукти. Марката произвежда, тества и сертифицираме според най-високите стандарти на пазара, за да гарантира продукти с най-добро качество за клиентите сии .

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки