Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Jellycat

Jellycat Любопитна Медуза
Любопитната медуза  е модерна, с  розова глава и пипала, дълги черни мигли и аквамаринова яка, готова за ...
57,00 лв.
Jellycat Птицата Дъмбъл
Птицата Дъмбъл е  прекрасен, мил и пухкав приятел.Има малки пухкави крилца,успокояваща сива козина и дава ...
70,00 лв.
Jellycat птица "Rainbow Pompom"
Rainbow Pompom е очарователна мека птица .Тя има дълги копринени пера в цветни пастелни тонове , велурени крака и ...
58,00 лв.
Jellycat Срамежлива Лама
Oчарователната лама е страхотно допълнение към всяка колекция от играчки.Козината ѝ е мека с текструриран пух около ...
50,00 лв.

Jellycat

  Jellycat е марка   от Лондон,създадена през 1999г., известна в целия свят със своите   меки и неустоимо пухкави играчки. Името на бранда е вдъхновено от дете,което сънува котки и желе, и отлично отразява въобръжаемите дизайни на играчките. От   животни от джунглата и меки морски същества до бестселъра "Bashful Bunny" с дълги, клепнали уши, сладките създания на Jellycat обещават да зарадват децата със своята плюшена козина и дружелюбни лица. Марката непрекъснато експериментира с дизайни, опитвайки се да намерим най-добрата комбинация от мекота и причудливост.Като използва най-луксозните тъкани в процеса на работа, създава хиляди   иновативни меки играчки.   Безопасност и устойчивост   Безопасността   е от изключително значение за Jellycat. Te полагат възможно най-голямото внимание, за да са сигурни, че вие ​​и децата ви сте в безопасност с играчките. Тестване Всяка играчка,   е строго тествана по Европейския стандарт за безопасност (EN71 части 1,2 и 3). Всички животни са обозначени със знак   СЕ като доказателство за преминатите тестове. Aко играчката не съдържа конкретна препоръка за безопасност или   годност, играчките на   Jellycat са безопасни за всички възрасти - от раждането до 100 години (и след това!)

Jellycat

Jellycat Изображение

 

Jellycat е марка  от Лондон,създадена през 1999г., известна в целия свят със своите  меки и неустоимо пухкави играчки. Името на бранда е вдъхновено от дете,което сънува котки и желе, и отлично отразява въобръжаемите дизайни на играчките.

От  животни от джунглата и меки морски същества до бестселъра "Bashful Bunny" с дълги, клепнали уши, сладките създания на Jellycat обещават да зарадват децата със своята плюшена козина и дружелюбни лица.

Марката непрекъснато експериментира с дизайни, опитвайки се да намерим най-добрата комбинация от мекота и причудливост.Като използва най-луксозните тъкани в процеса на работа, създава хиляди  иновативни меки играчки. 

Безопасност и устойчивост 

Безопасността  е от изключително значение за Jellycat. Te полагат възможно най-голямото внимание, за да са сигурни, че вие ​​и децата ви сте в безопасност с играчките.

Тестване

Всяка играчка,  е строго тествана по Европейския стандарт за безопасност (EN71 части 1,2 и 3). Всички животни са обозначени със знак  СЕ като доказателство за преминатите тестове.

Aко играчката не съдържа конкретна препоръка за безопасност или  годност, играчките на  Jellycat са безопасни за всички възрасти - от раждането до 100 години (и след това!)

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки