Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Размер

Maison Mangostan

Maison Mangostan Чехли Lulo
SALE
- 60.00%
90,40 лв.226,00 лв.
Maison Mangostan Сандали Jobo
SALE
- 60.00%
90,40 лв.226,00 лв.
Maison Mangostan Сандали Longan
SALE
- 60.00%
90,40 лв.226,00 лв.
Maison Mangostan Чехли Durian
SALE
- 60.00%
102,40 лв.256,00 лв.
Maison Mangostan Зелени велурени кецове "Musa"
SALE
- 60.00%
Maison Mangostan Кафяво-зелени боти "Morus"
SALE
- 60.00%
Maison Mangostan Боти "Morus"
SALE
- 60.00%
163,60 лв.409,00 лв.
Maison Mangostan Бежови кецове от велур Musa
SALE
- 60.00%
Maison Mangostan Деним Кецове "Musa"
SALE
- 60.00%
Maison Mangostan Велурени Боти "Nux"
SALE
- 60.00%

Maison Mangostan

Maison Mangostan е марка детски обувки, плод на съвместната работа между дизайнерите, мечтатели и родители Андре Морейра и Кармен Едо. Комбинирайки ярки цветове със старателно подбрани материали, двамата създават детски обувки, уникални като безграничното въображение на малчовците, които ги носят.  Концепцията за бранда се ражда в Испания, когато на Андре му хрумва гениална идея - да създаде детски обувки, които би искал да носи, ако все още беше хлапе. Така на бял се появяват тези луди, цветни, причудливи детски обувки, досущ гигантски захарни близалки, за да ни вдъхнат увереността, която всеки от нас е носил в сърцето си като малък, че всичко на този свят е възможно.  Като взаимстват елементи от света на изкуството и музиката и черпят вдъхновение от различни етнически общности, обувките Maison Mangostan са едно от най-находчивите отражения на пъстрата детска душевност. Комбинирайки изпитани, традиционни методи с модерни и екологично отговорни техники, Maison Mangostan не само задоволява вкуса и на най-взискателната малка фашониста, но има и способността да пренася малчуганите до незнайни светове, за да ги запознае с тяхната история, богатство и естетика.  Като семейство с традиции в обущарството Maison Mangostan се гордеят с факта, че произвеждат всеки чифт обувки в Испания и освен че са отговорни към околната среда, те заплащат справедливо труда на всеки свой служител. 

Maison Mangostan

Maison Mangostan Изображение

Maison Mangostan е марка детски обувки, плод на съвместната работа между дизайнерите, мечтатели и родители Андре Морейра и Кармен Едо. Комбинирайки ярки цветове със старателно подбрани материали, двамата създават детски обувки, уникални като безграничното въображение на малчовците, които ги носят. 

Концепцията за бранда се ражда в Испания, когато на Андре му хрумва гениална идея - да създаде детски обувки, които би искал да носи, ако все още беше хлапе. Така на бял се появяват тези луди, цветни, причудливи детски обувки, досущ гигантски захарни близалки, за да ни вдъхнат увереността, която всеки от нас е носил в сърцето си като малък, че всичко на този свят е възможно. 

Като взаимстват елементи от света на изкуството и музиката и черпят вдъхновение от различни етнически общности, обувките Maison Mangostan са едно от най-находчивите отражения на пъстрата детска душевност. Комбинирайки изпитани, традиционни методи с модерни и екологично отговорни техники, Maison Mangostan не само задоволява вкуса и на най-взискателната малка фашониста, но има и способността да пренася малчуганите до незнайни светове, за да ги запознае с тяхната история, богатство и естетика. 

Като семейство с традиции в обущарството Maison Mangostan се гордеят с факта, че произвеждат всеки чифт обувки в Испания и освен че са отговорни към околната среда, те заплащат справедливо труда на всеки свой служител. Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки