Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Размер

Nadadelazos

Nadadelazos Долнище на облачета
SALE
- 60.00%
Nadadelazos Долнище на точки “Annabela”
SALE
- 60.00%
Nadadelazos Суитшърт "Juice"
SALE
- 60.00%
37,20 лв.93,00 лв.
Блуза  с дълъг ръкав "Clouds"
SALE
- 60.00%
Блуза с дълъг ръкав “Bobbies"
SALE
- 60.00%
Блузка с дълъг ръкав “Bobby"
SALE
- 60.00%
Блуза с дълъг ръкав на точки
SALE
- 60.00%

Nadadelazos

Nadadelazos е детски бранд, основан през 2010 г. в Мадрид от немската дизайнерка Кристина Ло. Мисията на марката е съвсем проста - да създава дрехи за най-малките, но не за онези, които виждаме в рекламите и на големия екран, а за истински и автентични малчугани. За тези, които се цапат само час след като са облекли новата си тениска; които скачат в локвите и ровят в пръстта; които най-много от всичко на света обичат да изследват света и да мечтаят.  Ето защо освен с изключителна визия, дрешките на nadadelazos се отличават и с това, че са невероятно удобни и дават на вашето мъниче пълна свобода на движение. Чудатите им шарки и мотиви пък са прекият път, по който марката достига до децата и кореспондира с техните фантазии, находчивост и креативност. И тъй като детството е периодът, който оставя най-ярък отпечатък върху нас, хората зад nadadelazos са се заели съвсем отговорно със задачата да създадат дрехи, които са не само най-добрият компаньон в игрите на всеки малчуган, но и развиват детското въображение и изобретателност. Верен на идеята да остави света едно по-чисто и красиво място за нашите деца, екипът на nadadelazos работи само с екологични материали като органичен памук. И за да подкрепи приключенския дух на повече мъничета, марката дарява част от печалбата си на редица неправителствени организации за подпомагане на деца в неравностойно положение. 

Nadadelazos

Nadadelazos Изображение

Nadadelazos е детски бранд, основан през 2010 г. в Мадрид от немската дизайнерка Кристина Ло. Мисията на марката е съвсем проста - да създава дрехи за най-малките, но не за онези, които виждаме в рекламите и на големия екран, а за истински и автентични малчугани. За тези, които се цапат само час след като са облекли новата си тениска; които скачат в локвите и ровят в пръстта; които най-много от всичко на света обичат да изследват света и да мечтаят. 

Ето защо освен с изключителна визия, дрешките на nadadelazos се отличават и с това, че са невероятно удобни и дават на вашето мъниче пълна свобода на движение. Чудатите им шарки и мотиви пък са прекият път, по който марката достига до децата и кореспондира с техните фантазии, находчивост и креативност.

И тъй като детството е периодът, който оставя най-ярък отпечатък върху нас, хората зад nadadelazos са се заели съвсем отговорно със задачата да създадат дрехи, които са не само най-добрият компаньон в игрите на всеки малчуган, но и развиват детското въображение и изобретателност.

Верен на идеята да остави света едно по-чисто и красиво място за нашите деца, екипът на nadadelazos работи само с екологични материали като органичен памук. И за да подкрепи приключенския дух на повече мъничета, марката дарява част от печалбата си на редица неправителствени организации за подпомагане на деца в неравностойно положение. 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки